Peste 1.600 de joburi disponibile în Timiș. Sunt destinate persoanelor cu diverse nivele de studii, dar și necalificaților

Numărul locurilor de muncă oferite de angajatori a crescut față de săptămâna precedentă.

Astfel, pe lista cu 323 de poziții a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Timiș  au fost înregistrate de către firme şi instituţii peste 1.600 de posturi vacante.

Joburile disponibile sunt destinate persoanelor cu diverse nivele de studii, dar și necalificaților.

Printre meseriile la care sunt disponibile 20 de posturi (sau chiar mai multe) la același angajator amintim: vatman, conducător de troleibuz, șofer de autobuz, montator-reglor-depanator pentru aparate de măsură electrice, respectiv electronice-telecomunicații, montator subansamble, operator la fabricarea detergenților, programator.

Câte 30 de joburi sunt disponibile pentru calificările confecționer articole din piele și înlocuitori, respectiv, mașinist la mașini de ambalat.

Cei mai căutați sunt însă betoniștii și fierar-betoniștii dulgherii restauratori, finisorii-lăcuitori lemn, instalatorii de apă și canal ori săpătorii manuali, cu câte 50 de posturi oferite pentru fiecare dintre ei.

Se caută, de asemenea, ingineri cu diverse specialități, numărul ofertelor de angajare în cazul acestora fiind în total de peste 60.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns