Pescuit cu peripeţii, în vestul țării: O maşină s-a scufundat de tot, după ce şoferul a uitat să tragă frâna de mână! (VIDEO)

Întâmplare de pomină în vestul țării. Un autoturism Volkswagen Passat s-a scufundat de tot în apele Crişului Repede, în zona localităţii Sântandrei, după ce şoferul a coborât din mașină fără să tragă frâna de mână.

Povestea a ieșit la iveală aseară, imaginile fiind postate pe Facebook de Clubul de scufundări Nautilus, chemat să intervină. „Iubi… sunt cu maşina la spălătorie”, este mesajul amuzant care însoţeşte fotografiile.

Totul s-ar fi petrecut din cauza neatenţiei şoferului. „Un pescar a sărit din maşină să vadă dacă sunt peşti şi a uitat să tragă frâna de mână”, a explicat BIHOREANULUI Lunca Tamás, preşedintele Clubului Nautilus, care a şi intervenit la caz.

Din imaginile postate se vede că autoturismul a ajuns cu totul în Criş, într-o zonă în care apa ajungea peste plafon.

Din fericire, în autoturism nu se afla nimeni şi nicio persoană nu a fost rănită.

Până la urmă, mașina a fost scoasă la mal cu ajutorul scafandrului, care a legat o coardă de roțile mașinii, și cu ajutorul șoferului unui Suzuki, Liviu Pop, care a reușit până la urmă să tragă autoturismul prins în mâl, în timp ce pe mal curioșii fotografiau și filmau întreaga scenă.

La cum arată, mașina ghinionistă sigur va avea nevoie de reparaţii serioase…

 

Vezi  videoclipul AICI: https://www.ebihoreanul.ro/modules/imagegallery/files/2020_01-24-masina-in-cris-santandrei.mp4

Sursa: Liviu Pop

ebihoreanul.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Pescuit cu peripeţii, în vestul țării: O maşină s-a scufundat de tot, după ce şoferul a uitat să tragă frâna de mână! (VIDEO)

  1. un alt cretin cu permis care in alta situatie putea omora un om lasand masina pe un drum in panta! Atat de mare ii era curiozitatea incat asa cum zic gazetarii ” … a sărit din maşină să vadă dacă sunt peşti şi a uitat să tragă frâna de mână” Tara de nebuni in care orice prost ajunge sofer

Lasă un răspuns