Persoanele care intră în România trebuie să completeze un formular de triaj. Link descărcare

România elimină complet formularul digital de localizare a pasagerilor, la intrarea în țară

Persoanele care intră în România trebuie să completeze un formular de triaj. Formularul trebuie apoi înmânat unui reprezentant al DSP, la intrarea în țară.

„Având în vedere interesul crescut manifestat în privința formularelor de triaj care trebuie completate la sosirea în țară, vă transmitem link-ul de unde acestea pot fi descărcate”, transmite CNCAV.

Formularul poate fi descărcat aici: https://chestionar.stsisp.ro/

Datele care trebuie introduse sunt: nume, prenume, CNP, data nașterii, țara de plecare și numărul de telefon.

CITEȘTE ȘI: Grecia și mai multe țări trec din zona verde în cea galbenă a statelor cu risc epidemiologic. Spania a intrat în zona roșie

Formularul de triaj este de fapt o declarație prin care persoana respectivă ia la cunoștință dacă trebuie să stea în izolare sau carantină, iar în acest caz trebuie să menționeze adresa în care va sta în această perioadă.
Cei vaccinați împotriva Covid-19 nu trebuie să stea în carantină dacă vin în România din zone aflate pe lista galbenă sau pe cea roșie, însă – spre deosebire de lista galbenă – cei care vin din țări de pe lista roșie nu sunt scutiți de carantină dacă prezintă un test PCR negativ. Cei care vin din zona verde nu mai au nevoie de niciun fel de document.

Sursa: Mediafax


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns