Persistă valul de frig în aproape toată țara

Temperaturile au coborât până la -30 de grade noaptea trecută! Ce ne așteaptă în perioada următoare

Persistă valul de frig în aproape toată țara

Persistă frigul în România și în perioada următoare. Este în continuare în vigoare o informare meteorologică ce anunță un val de frig în aproape toată țara până vineri, la ora 20.

Astăzi, în ţinuturile vestice, atmosfera va fi însorită, dar dimineaţa sunt condiţii de ceaţă.

Vremea se mai încălzeşte puţin şi vor fi 3 grade la Arad şi Timişoara.

Joi, 9 februarie și vineri, 10 februarie, în nordul, centrul și nord-estul țării, temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și -16 grade.

CITEȘTE ȘI: Sortiment de chipsuri, retras de la vânzare dintr-un lanț de magazine. Persoanele care au cumpărat produsul sunt sfătuite să nu îl consume

Local, în zonele de vale, se vor înregistra între -16 și -21 de grade. Pe alocuri, astfel de temperaturi se vor înregistra și în vestul și sudul țării, mai ales în partea centrală a Olteniei, anunță meteoradar.ro.

În depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, precum și în nord-vestul Moldovei, temporar se vor atinge și temperaturi mai scăzute de -20 de grade, iar izolat sunt posibile și valori sub -25 de grade Celsius.

Începând de vineri, vremea va începe să se încălzească treptat, în special ziua, când temperaturile vor deveni pozitive în majoritatea regiunilor țării. Nopțile însă vor rămâne reci, iar în multe zone temperaturile vor scădea sub pragul de ger.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *