Periferia Timişoarei se umple de gunoaie! Ce e de făcut?

O mare problemă au unii timișoreni atunci când este vorba despre descotorosirea de cele ce nu le mai sunt necesare. Multe zone din oraș sau de la marginea urbei se transformă în rampe de gunoi.

Este și cazul ieșirii din Timișoara spre Becicherecu Mic, unde gunoiul se duce cu sacii și este abandonat pe câmp.

O altă rampă de gunoi clandestină a fost descoperită de polițiștii locali la ieșirea din Timișoara spre Moșnița Nouă. De altfel, oamenii legii au fost anunțați de această rampă chiar de primarul localității învecinate.

După ce au fost să verifice locul, polițiștii locali au și prins un bărbat care își arunca gunoiul pe câmp. El a fost amendat cu 2.000 de lei și trimis să arunce deșeurile la punctul de colectare al Retim. Polițiștii au descoperit și o persoană care transporta cu căruța gunoi pe care îl abandona în aceeași locație. Căruțașul a fost sancționat cu 300 de lei.

”Ca urmare a acestor aspecte a fost semnat un protocol de colaborare între Poliția Locală Timișoara și primarul comunei Moșnița Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către polițiștii locali a camerelor video amplasate pe raza localității și montarea unui astfel de dispozitiv în scopul depistării persoanelor care abandonează deșeuri în locația în care s-a format deponeul clandestin de deșeuri”, au transmis reprezentanții instituției.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Periferia Timişoarei se umple de gunoaie! Ce e de făcut?

  1. Dar gunoiul ce se vede de pe pasajul dinspre Sacalaz? E un semn cu teren de vanzare infipt intre gunoaie. Sa fie tras la raspundere proprietarul terenului. Frumos arata orasul din poarta vestica

Lasă un răspuns