Pericol mortal pentru șoferi, între Timișoara și Giroc

trecere cale ferata 2

Conducătorii auto care au circulat, în noaptea de duminică spre luni, pe drumul ce leagă Timișoara de Giroc au fost puși în fața unui pericol mortal.

Sistemul de avertizare acustică și luminoasă de la trecerea la nivel cu calea ferată nu a funcționat, iar orice șofer neatent –  cu atât mai mult unul care nu cunoaște zona – ar fi putut ajunge în fața vreunui tren.

Cei de la SNCFR ar trebui să ia urgent măsuri pentru remedierea problemelor, întrucât nu este pentru prima oară când sistemul dă rateuri.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Pericol mortal pentru șoferi, între Timișoara și Giroc

 1. Mai tu scriitorule, care faci astfel de afirmații, tu ai carnet? In ce pericol (de moarte) ești dacă sistemul nu funcționează? Ce zice decretul? Dacă l-ai citit? Te oprești, te asiguri, treci.
  Nu zic că e bine că nu merge, îngreunează traficul, dar las-o încolo cu „pericolul de moarte”.

 2. Regula se aplica pentru orice drum/intersectie semaforizata. Daca nu merg semafoarele, intra in vigoare semnele de circulatie din acea intersectie, adica STOP in cazul de fata.

 3. Soc, catastrofa, pericol de moarte…. Aberatii de 3 lei doar doar mai castigam cateva vizualizari; asta e jurnalismul din ziua de azi. Titluri bomba care au in spate un articol mai mult decat straveziu. Muzicantul care a scris articolul fie este birjar fie a luat carnetul pe usa din dos, conform modelului Piedone-Pitesti! Unii au si orbul gainii nu vad si nu cunosc semificatia indicatorului STOP!

  1. Pai mai boule, tocmai despre semnificatia indicatorului STOP e vorba aici. Tu ce faci cand ai STOP, cocalarule. De aia mor oameni pe sosele, din cauza unor indivizi cretinoizi ca si tine.

   1. Daca semaforul din coltul strazii se strica avem pericol de moarte? Nu cumva se aplica Regulamentul privind circulatia pe drumurile publice care arata negru pe alb ca din acel moment circulatia se desfasoara pe baza indicatoarelor de prioritate din intersectie?! Intamplator in cazul de fata, daca privim mai atent sub crucea Sf. Andrei exista si un indicator pe care scrie STOP care te obliga la ceva … Restul interpretarilor sunt doar ale soferilor facuti la apelul bocancilor

   2. lupule vezi cum te exprimi, se pare ca iti lipsesc cei 7 ani de acasa! Poate ai vrut sa postezi la dl Damian replica, el nu prea intelegea ce cauta indicatorul Stop pe instalatia de semnalizare! Sau nu prea ai inteles continutul commentului

 4. Astia care ati comentat va credeti grozavi si vi se pare ca voua nu vi se poate intampla nimic rau. Asa sa fie… Eu am inteles din articol ca CFR-ul trebuie sa rezolve problema. Restul sunt interpretari tendentioase care nu isi au rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *