Pericol de moarte pe Loga!

groapa in asfalt

O groapă cu adâncimea de aproximativ un metru și cu diametrul de 60 de centimetri a apărut marţi dimineață pe bulevardul C.D. Loga, la intersecția cu strada Gh. Andrașiu.

Semnalizată la început cu un sac de deșeuri și o umbrelă, groapa a avut parte, până la urmă, și de atenția unor angajați de la firmele de profil ale primăriei, desemnată prin contract să se ocupe de repararea carosabilului fiind Societatea Drumuri Municipale (SDM).

Aceștia au semnalizat craterul și au trecut la remedierea situației. Cel mai probabil a fost vorba despre o reparație făcută de mântuială la gospodăria subterană, întrucât în groapă se putea observa pietriș tasat. Din fericire, nu s-au înregistrat accidente în zonă, cu toate că riscul ca un automobil să ajungă în groapă și să nu mai poată ieși a fost unul destul de mare.

Primarul Timișoarei a vorbit, marţi, tocmai despe eforturile de înlăturare a consecințelor iernii pe care le întreprinde Direcția edilitară a municipalității, prin intermediul SDM, dar și de efectele unor lucrări efectuate necorespunzător. Nicolae Robu a dat asigurări că, acolo unde firmele nu au readus drumurile la starea inițială, reparațiile se vor face din buzunarul acestora, nu din bani publici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Pericol de moarte pe Loga!

  1. Vai si amar….Timisoara mica Viena…..iti vine sa plangi ce a fost acest oras Timisoara si ce a devenit….pacat ca am votat…

Lasă un răspuns