Pericol de explozie. Conducerea unui spital din vestul țării, acuzată că ascunde un incident grav: pacienții de la ATI COVID evacuați de urgență

Pericol de explozie. Conducerea spitalului din Reșița, acuzată de primar și șeful consiliului județean că a încercat să mușamalizeze un incident grav

Pericol de explozie, mușamalizat. Pacienții din cadrul secției ATI COVID extindere de la Staționarul I din Reșița, etaj 3, au fost evacuați de urgență, vineri, 21 ianuarie, după ce s-au constatat depășiri de peste 30% la concentrația de oxigen din saloanele 2 și 3, transmite Rador.

CITEȘTE ȘI: Licitaţia pentru construcţia sectorului Margina – Holdea din autostrada Lugoj – Deva continuă. Anunțul lui Grindeanu

Pericolul de explozie a fost unul grav, deoarece acele saloane puteau oricând să sară în aer, au comunicat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și primarul Reșiței, Ioan Popa.

Aceștia acuză conducerea spitalului că a încercat să mușamalizeze problema, care se putea transforma într-un tragic eveniment, fiind pericol de explozie.

Managerul Alina Stancovici nu a luat legătura cu președintele Romeo Dunca, deși spitalul se află sub coordonarea Consiliului Județean.

Amintim că în decembrie 2020, imagini desprinse parcă dintr-un film de groază au apărut în spațiul public și înfățișează interiorul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Reșița. Mizerie, igrasie și pacienți lăsați pe jos. Managerul Alina Stancovici a recunoscut că imaginile erau din spital. La acel moment au fost anunțate controale, iar ministrul Sănătății de atunci, Nelu Tătaru, spunea că managerul trebuie demis.

sursa: g4media.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *