Performanţă uluitoare! Ansamblul unei comune timişene va participa la Cupa Mondială a Folclorului

Performanţă uluitoare! Ansamblul unei comune timişene va participa la Cupa Mondială a Folclorului. Este vorba despre formaţia de tineret „Voitegeana”, care a strâns pe plan intern cam toate premiile şi distincţiile posibile, reprezentând cântecul şi dansul bănăţean şi peste hotare, şi nu vorbim doar despre participări la evenimente artistice din ţările învecinate.

În vara acestui an, de pildă, ansamblul din Voiteg a participat la un mare eveniment folcloric la Barcelona. Anul viitor se anunţă, de asemenea, unul mai mult decât promiţător pentru gruparea artistică bănăţeană, după cum aflăm de la Camelia Fogaş, directorul artistic al acesteia.

Ansamblul va participa, în cursul lunii mai, la World Cup of Folklore (Cupa Mondială a Folclorului), manifestare de mare amploare care va fi organizată în Bulgaria, la Veliko Târnovo.

„Voitegeana” va evolua în 2018 şi pe pământ turcesc, fiind vorba despre o reprezentaţie pe care o va susţine în 27 august în Antalya, la un festival folcloric internaţional.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Performanţă uluitoare! Ansamblul unei comune timişene va participa la Cupa Mondială a Folclorului

  1. Doamne cât mi-s dă făloasă , nu mai îmi închep în piele!
    Să le dea Dumnezeu energie celor care îi învață și îi îndruma și sănatate tuturor! Succes în tot ce urmează!

Lasă un răspuns