Percheziții la traficanți de țigări (video)

percheziții la

Percheziții la traficanți de țigări, derulate de polițiștii cărășeni

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin pun în executare în această dimineață, opt mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți, într-un dosar penal, care are ca obiect contrabanda cu țigarete.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș și are ca scop destructurarea unei grupări, care ar fi acționat pentru comiterea de infracțiuni pe linie de contrabandă.

Conform informațiilor transmise de Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectorarului Județean de Poliție Caraș-Severin, patru percheziții sunt localitatea Arbore, din județul Suceava, trei în municipiul Lugoj și una în comuna Costeiu, județul Timiș, unde există probe că ar fi deținute țigarete, provenite din contrabandă.

„Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că țigaretele netimbrate ar fi fost deținute în localitatea Arbore, județul Suceava, ulterior, fiind transportate în localitatea Lugoj și comercializate către diferite persoane fizice, din județul Caraș-Severin”, mai precizează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Bogdan Drăghici este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, conform reper24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *