Cinci zile până la închiderea apelului de proiecte „metaFuture”

apelului

„Au mai rămas doar cinci zile până la închiderea apelului de proiecte «metaFuture», în urma căruia Teatrul Național din Timișoara va selecta unul sau mai multe proiecte care vor fi montate și vor intra în repertoriul său.

Proiectul «metaFuture» se adresează regizorilor, invitându-i să transmită propuneri pentru un spectacol bazat pe un text sau o adaptare după un text din literatura Science Fiction sau pe un text transpus într-o viziune futuristă din punct de vedere tematic sau vizual. Mulțumim regizorilor care au trimis deja propunerile lor pe adresa [email protected].

CITEȘTE ȘI: Bogdan Drăghici este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti

Propunerile conțin descrierea spectacolului, viziunea asupra montării, precum și echipa de creație. Apelul rămâne deschis până duminică, 10 aprilie. Vă așteptăm cu drag!“, anunță reprezentanții TNT.

Teatrul Național din Timișoara își propune să dezvolte arta atât în termenii prezentului, cât mai ales în cei ai viitorului.

Primul pas pe care îl face Teatrul Național în această direcție este lansarea unui concurs de proiecte dedicat regizorilor.

Astfel, regizorii sunt invitați să transmită propuneri pentru un spectacol bazat pe un text sau adaptare după un text din literatura Science Fiction sau pe un text transpus într-o viziune futuristă din punct de vedere tematic sau vizual.

Propunerea va conține descrierea spectacolului, viziunea asupra montării, precum și echipa de creație.

Proiectul /proiectele câștigătoare vor fi montate la Teatrul Național din Timișoara, urmând să intre în repertoriul său curent. Regizorii vor lucra cu actorii Teatrului Național, în spațiile și cu echipa tehnică a Teatrului Național.

Proiectul „metaFuture“ face parte din programul Reflector TNTm, cuprins în noul proiect de management aprobat pentru Teatrul Național din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *