Percheziții la Timișoara: au fost găsite arme, droguri și sume mari de bani

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat patru perchezitii domiciliare în municipiul Timisoara, la patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Unul dintre aceștia a fost reținut.

CITEȘTE ȘI: România revine la normalitate de la 1 iunie. Astăzi, comitetul interministerial se reuneşte pentru a pregăti relaxarea restricţiilor

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu polițiștii Secţiei 3 si Secţiei 4 Poliţie Urbană Timișoara, au efectuat patru percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de şantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma percheziţiilor au fost ridicate următoarele : o armă scurtă tip pistol,calibrul 9 mm împreună cu încărcătorul aferent ce conţinea 8 cartușe , mai multe plicuri ce par a conține substanțe psihotrope, suma de 14.000 de lei și 4.030 de euro.

La sediul I.P.J Timiș au fost conduse patru persoane în vederea audierilor. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a  unui bărbat de 39 de ani, urmând ca în data astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiș şi al politiştilor din cadrul Biroului Operaţiuni Speciale Timișoara .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns