Percheziţii la DSV Timişoara

Bărbaţi, prinşi în flagrant când vindeau droguri într-o parcare din vestul țării | Ce au mai descoperit poliţiştii la percheziţii

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat trei percheziţii în Timiş, într-un caz ce vizează accesarea ilegală de fonduri europene.

Prejudiciul cauzat este estimat la 120.000 de lei. Au fost efectuate verificări la sediile a două cabinete veterinare din Brestovăţ şi Belinţ, dar şi la sediul Direcţiei Sanitar-Veterinare din Timişoara.

Patrioonii cabinetelor veterinare şi angajaţi ai DSV sunt bănuiţi de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals, într-un caz ce vizează accesarea ilegală de fonduri europene. În perioada 2011-2015, bănuiţii, în calitate de reprezentanţi a două unităţi economice, respectiv al unui cabinet veterinar, ar fi înfiinţat şi înregistrat două exploataţii agricole cu ovine folosind documente false şi, totodată, ar fi beneficiat de sume mari de bani acordate prin accesarea ilegală a fondurilor europene.

Prin activitatea infracţională, s-a creat un prejudiciu de aproximativ 120.000 de lei bugetului general al Comunităţilor Europene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *