Percheziții la domiciliile unor suspecți de contrabandă cu tutun

perchezitii 2

Poliţiştii timișeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat, miercuri, 48 de percheziții domiciliare pe raza județului Timiș și a altor 14 județe, la persoane bănuite de contrabandă și fals în înscrisuri private.

Suspecții sunt anchetați pentru deținere în afara antrepozitului fiscal peste limita de un kilogram de tutun, contrabandă și fals în înscrisuri sub semnătură privată pentru comercializarea produselor accizabile, fără a fi marcate.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2015, un bărbat de 29 de ani, din comuna Coșteiu, sprijinit de alte persoane, ar fi comercializat pe teritoriul României, prin intermediul internetului, peste 100 de kilograme de tutun fără ca produsul să fie supus marcării și fără a se achita accizele aferente acestor operațiuni. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că mai multe persoane ar fi achiziționat, în repetate rânduri, tutun prelucrat de la acest bărbat.

Totodată, s-a stabilit că suspectul, sprijinit de alte persoane, ar fi falsificat polițe de asigurări pentru autovehicule înmatriculate în alte state, permise de conducere, documente de proprietate pentru vehicule și diplome de calificare în câmpul muncii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns