Percheziții la comercianții de artificii și petarde de contrabandă. Trei bărbați, conduși la audieri

Fara titlu

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii orașului Orașului Sânnicolau Mare sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Periam, Saravale și Tomnatic la locuințele unor persoane bănuite de deținere și comercializare fără drept de materiale pirotehnice.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara, sume record de plată pentru procesele pierdute anul acesta. Anchetă la Compartimentul juridic al instituției

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul a 3 dosare penale, aflate în instrumentarea Poliției Orașului Sânnicolau Mare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii deținere și comercializare fără drept de materiale pirotehnice.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a 3 persoane bănuite de deținere și comercializare de materiale pirotehnice pe raza comunelor Periam, Saravale și Tomnatic.

În urma descinderilor polițiștii au descoperit 39828 de articole pirotehnice în cantitate de 256,7 kg. 198 de cartușe țigări netimbrate, precum și suma de 16600 de lei.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Activitățile desfășurate au vizat trei bărbați în vârstă de 58, 22 și 21 de ani, aceștia fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri în vederea lămuririi situației de fapt cu privire la proveniența bunurilor confiscate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și comercializare fără drept de materiale pirotehnice și contrabandă calificată.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *