Percheziții într-un dosar de contrabandă, la Timişoara

Poliţiştii din cadrul Secției 3 Timișoara sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat luni două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timișoara, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Activităţile oamenilor legii vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă. Activitățile desfășurate au vizat două persoane de 31 și 48 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor, la locuințele celor in cauza, polițiștii au descoperit 173 de cartușe cu țigarete, 5.800 de lei, 150 de euro și patru telefoane mobile, care au fost ridicate în vederea confiscării. Doi bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cel de 48 de ani fiind reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză. La percheziții au participat criminaliști și un polițist din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu câinele de detectare produse din tutun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns