Percheziții într-un dosar de braconaj și de folosire a animalelor vii pentru dresajul câinilor de vânătoare, în vestul țării

caini vanatoare

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Oraș Chișineu-Criș, Secția 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au pus în aplicare, în această dimineață, zece mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Nădab și Pilu.

CITEȘTE ȘI: Noaptea minții: consilier personal pentru un simplu viceprimar comunal din județul Timiș!

Activitățile au vizat proprietățile a opt persoane, bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

În urma activităților au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor opt trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa ogar și trei proiectoare, toate de pe raza localității Nădab. Exemplarele canine au fost lăsate în custodia Gospodăriei Comunale Arad.

Activitățile de cercetare continuă în dosarul penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor antemenționate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns