Percheziţii de amploare în vestul țării.”Când e deschis sezonul la ţap, toată lumea caută un trofeu”

victoras micula

Ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție Bihor au făcut percheziții, joi seara, la domiciliul familiei Micula, din Oradea. Din primele informații, în atenția polițiștilor ar fi Victoraș Micula, tânărul care s-a remarcat în ultimii ani prin mai multe scandaluri.


florar cartanCITEȘTE ȘI: Florarul care a oferit luptătorilor SIAS garoafele albe gratis și-a explicat gestul (video)

 


„Când e deschis sezonul la ţap, toată lumea caută un trofeu. Aşa-i România, ce să-i faci? În campanie electorală e nevoie de arestaţi”, a fost explicaţia lui Victoraş Micula cu privire la percheziții. Dosarul în lucru ar fi legat de momentul în care Victoraș Micula a fost filmat cu puşca scoasă pe geamul maşinii.

Întrebat dacă anchetatorii au găsit ceva în urma percheziţiilor, Victoraș Micula a dat de înțeles că aceștia ar pune microfoane și s-a arătat dispus să le schimbe bateriile, dacă va fi informat de prezența lor: „Depinde ce caută. Dacă vor să lase microfoane, numai să le aduceţi aminte să îmi spună unde au pus microfoanele, să le schimb bateriile, să audă în continuare”.

Potrivit eBihoreanul.ro, avocatul Răzvan Doseanu a refuzat să dea detalii din dosar, însă a confirmat că acționează ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie.

Victoraş Micula, prins cu 220 km/oră, pe centura Oradea

Victoraş Micula, fiul milionarului bihorean Viorel Micula, este cunoscut pentru aroganțele sale. Pe 3 martie 219, tânărul teribilist a fost filmat făcând drifturi şi zburând cu un Ferrari de sute de cai putere, pe Centura Oradea.

Victoraş Micula a intrat în atenția opiniei publice după ce a mers cu elicopterul să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Cu puşca scoasă pe geamul maşinii

La sfârşitul anului trecut, fiul milionarului Viorel Micula a stârnit un adevărat scandal, după ce postat pe o rețea de socializare un video în care apare cu puşca scoasă pe geamul maşinii şi cu un pui de leu pe bord.

Alături de imagine, băiatul de bani gata scria: “Am lei, dar numai în bancnote“, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *