Percheziţie la Primăria Fârdea. Edilul-şef, dus la audieri

Samuel Lupulescu

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Timiş efectuează o percheziţie la sediul Primăriei Fârdea, al cărei primar, Samuel Lupulescu, este bănuit de abuz în serviciu.

„La data de 03 februarie a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Făget, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează o percheziţie, pe raza localităţii Fârdea, la sediul unei instituţii publice, al cărui reprezentant legal este bănuit de abuz în serviciu.

În fapt, la data de 20 august 2015, un bărbat de 61 de ani, a sesizat poliţiştii despre faptul că reprezentanţii autorităţii locale ar fi refuzat în mod repetat dezmembrarea terenului concesionat acestuia şi ar fi împiedicat intabularea imobilului construit pe acel teren”, a informat Biroul de presă al IPJ Timiş.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, poliţiştii urmărind, prin efectuarea percheziţiei, depistarea şi ridicarea documentelor emise de unitatea bugetară, necesare pentru soluţionarea cauzei.

Totodată, primarul Lupulescu va fi dus la audieri.

Foto: timpolis.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *