Pensionarii C.A.P. din judeţul Timiş vor primi o masă caldă în fiecare zi

Veste bună pentru pensionarii C.A.P. din judeţul Timiş, ajunşi acum la vârste venerabile. Aceştia vor primi o masă caldă în fiecare zi, datorită unui gest umanitar iniţiat de mai mulţi agricultori ai judeţului. Măsura nu are nici un fel de conotaţie politică, după cum a declarat Nicolae Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi iniţiator al acestui demers.

„Este vorba de persoane nevoiaşe, oameni care lucrat din greu la fostele C.A.P.-uri şi au ajuns ca la bătrâneţe să aibă mult de suferit. Vorbim de oameni necăjiţi, care au pensii de 300-400 de lei şi care se chinuie din greu, uitaţi prin localităţi izolate, fără nici un ajutor. Aceşti oameni au depus eforturi mari în tinereţea lor, au avut mult de suferit şi merită măcar un pic de alinare. Nu este nici un fel de implicare politică, ajutorul vine de la un grup de agricultori pe care am reuşit să-i conving de necesitatea unui astfel de gest umanitar pentru bătrâni trecuţi de 80 de ani. Fac asta şi în memoria părinţilor mei, foşt membri C.A.P, trecuţi prea devreme în nefiinţă”, a declarat Nicolae Oprea.

El a precizat că pensionarii C.A.P. din judeţul Timiş vor fi identificaţi în fiecare localitate şi vor primi acasă o masă caldă.

2 Comments
suba ionel 22/08/2019
cazul caracal inflameaza tara precum si cazul adoptiei insa nimeni nu se sesizizeaza sau autosesizeaza autoritatile despre faptul ca pensionari c.a.p au devenit ''cuca batailor de joc'' aguvernantilor.legile sunt facute pentru afi incalcate si rastalmacite sclavii de pe plantatie iau o pensie mai mica decat un an de detentie politticaSau 2 ani de mandat de primar ,savarea pentru multi afost pensia minima la 32.-34 ani lucrati.desi decizia civila106/2016 a curtii de apel oradea da castig de cauza in cazul recalcularii pensiei autoritatile abilitate asteapta ca fiecare neandreptati sa dea statul in judecata rusine.
suba ionel 20/08/2019
timp de 12 ani acesti pensionari au fost furati la pensie prin neaplicarea legii 250/2007 care prevede un punctaj de 0.57255 pentru fiecare an util lucrat la c.a.p.acest drept fiind deturnat de incompetenta si analfabetismul functional alcelor ce au dat ordinul 680/2007 si implicit a softului pe calculatorprin care cei care au beneficiat de dublarea pensiei conform ord 67/2003 nu ar mai beneficia de efectele legii.legea este clara neinterpretabila simpla lecturare ete convingatoare.asocierea.legii cu ord 67/2003 afost fatala pentru majoritatea pensionarilor aflati inplata in septembrie 2007 art // evidentiaza ca benfiaza de lege si cei care nu au beneficiat de ord 67/2003 prin redactarea ord.680/2007 ce se pretinde a fi norme de aplicare a legii 250/2007 prin cunoastertea limbii romane la un nivel submediocru au transformat de la sine putere ''si cei care nu au beneficiat''in''numai cei care nu au beneficiat