Pene de curent din Timiș, reclamate la ANRE

În județul Timiș se constată un fenomen devenit tot mai supărător pentru populație: penele de curent electric. Îngrijorător este faptul că acestea apar nu doar în localități izolate ale județului, ci chiar în municipiul Timișoara și în comunele periurbane.

Lumea a făcut repetate sesizări la ”Enel Banat”, însă situația nu s-a îmbunătățit, ba dimpotrivă, întreruperile sunt tot mai frecvente.

Deputatul Cătălin Tiuch a avut mai multe intervenții pe această temă și susține că demersurile sale vor continua: ”Se plâng oamenii din cauza fluctuațiilor mari de curent, din cauza cărora au suferit pagube uriașe. Li s-au stricat televizoare, frigidere și tot felul de aparate tocmai din cauza debandadei de la Enel. De asemenea, sunt multe furturi de cabluri, iar compania nu face nimic pentru a veni în sprijinul consumatorilor. De exemplu, atunci când se solicită o creștere a puterii energetice, Enel nu vrea nicicum să accepte o cofinanțare. Dacă vrea un agent economic să mai monteze câteva frigidere sau boxe, trebuie să suporte costurile unui transformator, iar pe cel vechi să-l cedeze. Mă voi adresa Autorității Naționale de Reglare în Domeniul Energiei!”.

1 Comments
Lidia Mușat 23/06/2017
Penele de curent continua! Chiar acum e una in Freidorf, durează de câteva ore bune si nimeni nu stie nimic, numărul 08000070444 e mereu ocupat. In ultimele luni avem aproape zilnic întreruperi, de la un minut pana la cateva ore, in Freidorf cel puțin.23.06.2017, ora 13,00