Pene de curent din Timiș, reclamate la ANRE

pana de curent

În județul Timiș se constată un fenomen devenit tot mai supărător pentru populație: penele de curent electric. Îngrijorător este faptul că acestea apar nu doar în localități izolate ale județului, ci chiar în municipiul Timișoara și în comunele periurbane.

Lumea a făcut repetate sesizări la ”Enel Banat”, însă situația nu s-a îmbunătățit, ba dimpotrivă, întreruperile sunt tot mai frecvente.

Deputatul Cătălin Tiuch a avut mai multe intervenții pe această temă și susține că demersurile sale vor continua: ”Se plâng oamenii din cauza fluctuațiilor mari de curent, din cauza cărora au suferit pagube uriașe. Li s-au stricat televizoare, frigidere și tot felul de aparate tocmai din cauza debandadei de la Enel. De asemenea, sunt multe furturi de cabluri, iar compania nu face nimic pentru a veni în sprijinul consumatorilor. De exemplu, atunci când se solicită o creștere a puterii energetice, Enel nu vrea nicicum să accepte o cofinanțare. Dacă vrea un agent economic să mai monteze câteva frigidere sau boxe, trebuie să suporte costurile unui transformator, iar pe cel vechi să-l cedeze. Mă voi adresa Autorității Naționale de Reglare în Domeniul Energiei!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pene de curent din Timiș, reclamate la ANRE

  1. Penele de curent continua! Chiar acum e una in Freidorf, durează de câteva ore bune si nimeni nu stie nimic, numărul 08000070444 e mereu ocupat. In ultimele luni avem aproape zilnic întreruperi, de la un minut pana la cateva ore, in Freidorf cel puțin.

    23.06.2017, ora 13,00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *