Pe un super-drum comunal, lângă Timişoara, spre autostrada A1

super drum

Dacă este extinsă, rețeaua de drumuri comunale din județul Timiș poate oferi multiple avantaje pentru comunitate, consideră președintele CJT, Călin Dobra. Un exemplu de „așa da” vine de la Primăria Comunei Giarmata, unde, cu două milioane de lei, bani din bugetul local, se află în curs de asfaltare drumul comunal DC58, care va face legătura cu autostrada A1.

CITEŞTE ŞI: Tu ce vezi când te uiţi afară de la fereastra ta? Mulţi timişoreni se numără printre cei 1.1 milioane de membri ai Grupului de Facebook „View from my window”

Porțiunea de aproximativ doi kilometri va fi gata în următoarele trei luni, iar în viitorul apropiat se va uni cu descărcarea de pe A1, la DN69, un alt proiect important de peste 250 de milioane de lei.

„Alături de primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu, am vizitat șantierul și sunt convins că zona se va dezvolta puternic”, susține Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pe un super-drum comunal, lângă Timişoara, spre autostrada A1

  1. Descarcare eficienta pentru oras Timisoara,s-ar putea realiza din Parking(statie Petrom,Mol etc,pe linga Behela, -Padurea Verde ( paralel) spate fost UMT, racord ion ionescu de la Brad , etc cu racordari,posibile Giarmata,Giarmata Vii,Aeroport, pasaj peste CFR-sosea Tms- Lugoj(, existent)-pod peste Bega legatura cu iesirea Timisoara-Mossnita-Rudicica-PasajGiroc (necesar),triaj transcontainer Semenic-Chisoda – Utvin-sacalaz-intersectie Sanandrei(sau giratoriu0Covaci-sosea centura (langa Dunca Trans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *