Pe primarul Timișoarei iar o să-l certe soția. Aplicația Tranzy s-a blocat

Pe primarul Timișoarei iar o să-l certe soția. Aplicația Tranzy s-a blocat

Pe primarul Timișoarei iar o să-l certe soția. Aplicația Tranzy s-a blocat

La numai câteva ore de la lansarea ei, aplicația Tranzy a Societății de Transport Public Timișoara, s-a blocat, lăsându-i pe călători cu ochii-n soare.

Aplicația de monitorizare GPS a mijloacelor de transport în comun a fost concepută pentru a le arăta călătorilor timpii reali de de așteptare în stații. Astfel de aplicații au existat și în trecut, în ultima perioadă, însă, cea a STPT blocându-se frecvent.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a arătat foarte entuziasmat de această nouă versiune a aplicației, folosind, ca strategie de marketing pentru promovarea ei, un filmuleț pe care l-a postat pe Facebook, pe data de 15 mai. A doua zi, însă, nu mai era funcțională.

CITEȘTE ȘI: Înscrieri în programul intensiv de limba engleză la Școala Gimnazială nr. 19 ”Avram Iancu” din Timișoara

”Sunt foarte fericit, în sfârșit nu mă mai ceartă soția pentru faptul că nu știe de fapt când ajunge următorul tramvai, pentru că avem o nouă aplicație și după aplicația asta, mai avem un minut până când vine tramvaiul 1”, spunea primarul Timișoarei în filmulețul cu pricina, uitându-se pe aplicație într-o stație de tramvai din centrul orașului.

Unii cetățeni s-au arătat nemulțumiți de faptul că aplicația nu poate fi descărcată pe un telefon de generație mai veche, alții, pentru că acest lucru nu rezolvă problema timpului prea mare de așteptare a mijloacelor de transport în comun.

La nici 24 de ore de la lansarea ei, motivele de nemulțumire au dispărut, pentru că aplicația a devenit… nefuncțională.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pe primarul Timișoarei iar o să-l certe soția. Aplicația Tranzy s-a blocat

  1. o prostie marca primaria Timisoarei, aplicatia aia nici macar nu-i facuta de primarie dau ratt, is 1 milion de aplicatii deja, dar toate au erori din cauza sistemului de pe mtc-uri, nu inteleg de ce nu semneaza naibii odata parteneriatul cu google maps si rezolva problema, nu cred ca-i o avere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *