Pe podium în Croaţia!

lupte greco romane Heracle

Duminică seară s-a încheiat „Zagreb Open”, un puternic concurs internaţional ce s-a adresat seniorilor.

Alexandrin Guţu (17 ani), de la CS Heracle Timişoara, a obţinut medalia de argint, luptându-se în finală cu conaţionalul său Daniel Cataragă, cel din urmă urcând, aşadar, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.

Scorul meciului dintre cei doi a fost 4-2.

S-a întors acasă cu aur şi Donior Islamov. Alţi doi sportivi din lotul naţional al Republicii Moldova au bifat clasări fruntaşe în Croaţia. Este vorba despre Victor Ciobanu şi Valentin Petic, care au încheiat competiţia pe locul al doilea.

De la CS Heracle Timişoara a fost prezent şi Vlad Guţu, clasat la final pe poziţia a cincea, după ce şi-a încercat şansa pentru bronz. Mihai Petic a luptat şi el la Zagreb.

Sportivii din Republica Moldova au fost coordonaţi în capitala Croaţiei de Mihai Cucu, antrenorul lotului naţional de seniori.

Din delegaţie au mai făcut parte domnul Damian Raileanu, preşedintele CS Heracle şi membru în biroul federaţiei de lupte a Republicii Moldova, precum şi antrenorul Roman Zgardan.

Înaintea deplasării la Zagreb, sportivii menţionaţi s-au pregătit pentru câteva zile la Vila Heracle din comuna Ghiroda.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *