Pe Calea Martirilor, tot în haos (video)

calea martirilor 4

Lărgirea la patru benzi a Căii Martirilor, de la intersecția cu strada Mareșal Constantin Prezan până la ieșirea din Timișoara, nu a fost încă finalizată. Deși pe o porțiune a noii artere, care măsoară în total 1,2 kilometri, s-a turnat asfalt, situația nu s-a îmbunătățit.

Pe carosabil se găsesc tot felul de utilaje și materiale, pe margini e plin de bălării și noroi, iar undeva, chiar în mijlocul asfaltului, tronează o ditamai gura de canal, adâncă și neastupată. Pe stradă se circulă, în general, pe principiul „cine e mai șmecher trece”.

Nici în apropiere de vechea baricadă lucrurile nu stau mai bine. În respectiva zonă, de aproape doi ani, locuitorii blocurilor nu mai pot intra civilizat în imobile, pentru că trebuie să facă slalom printre betoane și praf sau noroaie. Desființarea baricadei a amplificat problemele.

Craterul făcut de Colterm pe porțiunea dinspre strada Mareșal Averescu a fost astupat și redus la o groapă amplasată în mijlocul carosabilului, curioșii putând observa cum nou conductă se întrerupe și își așteaptă jumătatea, care trebuie să vină de pe strada Mareșal Prezan.

Deocamdată, nu se știe când își vor muta instalațiile și celelalte firme de utilități. Trecând și peste acest aspect, de la baricadă spre Casa Tineretului, tot nu se circulă pe patru benzi, pentru că autoturismele riveranilor ocupă loc pe ambele sensuri, iar din această dilemă deocamdată nu putem ieși.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Pe Calea Martirilor, tot în haos (video)

  1. @Mimi, e mare nevoie de ele acolo. Stai si cate 3 minute sa treci strada ca nimeni nu te lasa. Azi am constatat ca semaforul de la intersectia Musicescu cu Girocului era pe intermitent. Haos din nou, fiecare forteaza, nimeni nu stie sa circule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *