Paznic lovit cu televizorul în cap și jefuit

Paznic lovit cu televizorul în cap și jefuit

Paznic lovit cu televizorul în cap și jefuit

La data de 22 ianuarie 2023, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Lupeni, în timp ce își desfășura activitatea în calitate de paznic al unei societăți aflate pe strada Preparației din municipiul Vulcan, în jurul orelor 19:30-20:00, doi tineri au sărit peste gardul împrejmuitor al societății și au început să-l lovească peste mâini cu o coadă de mătură.

Ulterior, paznicul s-a retras în gheretă, loc în care unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor în cap, cealălalt sustrăgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate, precum și un telefon mobil.

CITEȘTE ȘI: Fosta cantină a Liceului Pedagogic, transformată într-un loc ultramodern de servire a unui ”brunch” sănătos

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, în urma investigațiilor operative, au reușit ca, în scurt timp să identifice și să rețină pentru o perioadă de 24 de ore, autorii săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ca fiind doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din municipiul Vulcan. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani pentru a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

La data de 23 ianuarie 2023, instanța din cadrul Judecătoriei Petroșani, a dispus față de cei doi autori, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *