Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV. Ce va prezenta după ce s-a terminat sezonul Românii au talent

pavel bartos

Schimbare majoră pe micul ecran. Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV. După Românii au talent, colegul lui Smiley se pregătește pentru un proiect uriaș.

Pavel Bartoș se mută la alt show de la Pro TV. Actorul se pregătește pentru un nou capitol palpitant al carierei sale. După terminarea sezonului 11 Românii au talent, nu va avea timp să se odihnească prea mult, fiind ales noul prezentator al celui de-al doilea sezon Masked Singer România, o provocare pe care o așteaptă cu nerăbdare:

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

Citește mai mult AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns