Paul Ruja, preşedinte-jucător Timişoara 89ers: „Ne-am bătut singuri!”

Timisoara 89ers fotbal american

Echipa de fotbal american Timişoara 89ers a fost învinsă cu 30-6, sâmbătă, în deplasare, de Cluj Crusaders şi are şanse mici să găzduiască partida din semifinale, fază în care era deja calificată.

Punctele bănăţenilor au fost semnate de Tamaş Szabo printr-un touchdown.

„Ne-am bătut singuri! Am prins o zi foarte proastă, în ofensivă nu ne-a ieşit mai nimic. În momentele-cheie le-am dat mingea în braţe, două dintre touchdown-uri au fost înscrise pe intercepţii făcute de la noi. Eram deja calificaţi în semifinale, doar că la cum arăta clasamentul acum probabil că vom juca semifinala în deplasare, ceea ce nu s-ar fi întâmplat dacă băteam la Cluj-Napoca. Mai avem totuşi o şansă, chiar dacă ea este infimă, de a organiza meciul pe terenul nostru. Altfel vom juca semifinala tot la Cluj-Napoca, contra unei echipe pe care o putem învinge atât timp cât nu mai facem greşeli de echipă. Aşa cum se spune în sport, şansele sunt de 50-50. Meciul din weekend va fi uitat mai mult ca sigur de ambele echipe, va fi o altă partidă în semifinale, cu o miză diferită, în care ne vom concentra mai bine decât am făcut-o sâmbătă”, ne-a declarat preşedintele-jucător Paul Ruja.

Timişoara 89-ers l-a pierdut pe Adrian Mitar. Accidentat grav în partida de sub Feleac, acesta nu va mai evolua în actuala ediţie de campionat.

„Am mers în formulă completă la Cluj, însă din păcate am suferit trei accidentări în timpul meciului, dintre care una mai gravă, cea a lui Adrian Mitar, care a fost dus cu salvarea la spital, unde i s-a pus diagnosticul fractură de platou tibian, mai mult ca sigur el va pierde restul acestui sezon. Celelalte accidentări nu sunt grave”, ne-a mai precizat oficialul trupei bănăţene.

Ruja îndeamnă la răbdare: „Nu este un sezon sub aşteptări. Jocul nostru a fost net superior celui practicat anul trecut, dar încă se simte că sunt foarte mulţi jucători noi în echipă, cărora le lipseşte experienţa meciurilor şi continuitatea în antrenamente, sunt convins că anul viitor aportul lor va fi altul. Spre bucuria noastră, avem un plan pe termen mediu şi lung, în care vrem să creştem sănătos, să ne păstrăm nucleul echipei, să aducem tineri, deci nu avem motive de disperare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns