Paul Codrea, prezentat oficial la Ripensia

Aşteptată de mai bine de o săptămână, numirea lui Paul Codrea în funcţia de antrenor principal al Ripensiei s-a produs miercuri, la sediul divizionarei secunde timişorene.

„Le mulţumesc celor de la Ripensia că s-au gândit să-mi predea mie ştafeta, este o mare provocare să antrenez în liga a doua. Ripensia este un club care mi se potriveşte, avem aceleaşi valori, sper să am sprijinul conducerii. Le mulţumesc şi celor de la clubul din Ghiroda pentru înţelegere, nu mi-au pus piedici.

Voi colabora cu domnul Radu Suciu, mi-a făcut deja o analiză a lotului de jucători. Băieţii sunt cu gândul la vacanţă, vin după un sezon greu, i-am mai ţinut câteva zile la antrenamente. Ne vom reuni în data de 8 ianuarie.

Am creionat programul meciurilor amicale, ne-ar ajuta şi un cantonament. Vom disputa nouă sau şapte partide de verificare, în funcţie de stagiul de pregătire, dacă îl vom face sau nu… Nu aş vrea să renunţ la nici un jucător, ar trebui să mai aducem”, a declarat Paul Codrea.

„Avem mare încredere în potenţialul lui Paul Codrea, putem obţine împreună rezultate notabile. Parcursul din liga a doua nu ne mulţumeşte, se putea mai mult, puteam evita unele greşeli. Principala problemă a fost legată de lotul echipei, ne-au plecat cinci jucători, dintre care patru au fost titulari şi au contribuit la promovarea în liga a doua.

La aceasta s-a adăugat problema pierderii antrenorului principal, acest eveniment ne-a creat probleme. Mă bucur că am reuşit să ducem la bun sfârşit turul şi primele două etape din retur fără sincope în plan financiar. Nu avem datorii la nimeni, suntem pe zero, iar aceasta este o mare realizare.

Cred că printr-o organizare mai bună vom reuşi să ocupăm un loc mai bun decât cel actual. Căutăm să consolidăm clubul plecând de la aceleaşi valori. Dezvoltarea se va axa pe academia noastră şi pe partea investiţională, unde vom veni cu o ofertă de investiţii pentru potenţialii investitori.

Resursele suplimentare vor veni tot din mediul privat, legislaţia nu permite ca ele să provină din altă parte”, a spus şi preşedintele Ripensiei Timişoara, Radu Ienovan.

La evenimentul de miercuri a fost prezent şi fostul antrenor Radu Suciu, care va lucra în continuare în cadrul clubului Ripensia.

„Sunt multe căi prin care pot să-l ajut pe Paul. Trebuie să îmbunătăţim activitatea Academiei Ripensia şi a echipei secunde pe care noi am numit-o Primavera”, a afirmat Radu Suciu.

„Este o bucurie enormă că am ajuns cu această echipă în liga a doua. Impactul a fost incredibil de mare, nivelul de aici este ridicat, iar diferenţa s-a făcut la experienţă. Băieţii au rămas uniţi chiar dacă au existat momente mai grele. Locul nostru din clasament trebuie să fie mai sus, la începutul sezonului mă gândeam la poziţia a şasea”, a declarat, tot miercuri, căpitanul Adrian Popa.

Foto: ripensiatimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns