Patrule de pompieri, polițiști și jandarmi, în localitățile bănățene fără curent

isu timis 6

În urma unei videoconferințe la sediul ISU Timiș, cu sectetarul de stat MAI, Raed Arafat, și secretarul de stat din cadrul Ministerului Energiei, Andrei Petrișor Maiorenu, la care a fost invitată și conducerea Enel Banat, societate responsabilă cu distribuția energiei electrice în județele Timiș și Caraș Severin s-au luat mai multe decizii.

CITEȘTE ȘI: Detaliul controversat despre artista Anca Pop, dezvăluit de presa internațională

Astfel, prefecții județelor Timiș, Eva-Georgeta Andreaș, și Caraș-Severin, Matei Lupu, au prezentat situația localităților nealimentate nici la această oră cu curent electric și s-au stabilit măsuri de urgență care trebuie luate având în vedere scăderea temperaturilor exterioare.

CITEȘTE ȘI: 26 de străzi asfaltate într-un an, într-o comună timișeană

Astfel, echipaje ale ISU, IPJ și ale Inspectoratului de Jandarmi Timiș vor efectua misiuni de patrulare în localitățile nealimentate cu energie electrică, pentru a putea interveni la cazurile de urgență.

CITEȘTE ȘI: Descoperire macabră. Student găsit mort în apartament. A încercat să-și taie venele, apoi s-a spânzurat

Totodată, primarii din aceste localități au fost anunțați de prezența acestor echipaje, pentru a putea apela la ele în cazul în care există persoane cu probleme în aceste localități.
abonament renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns