Detaliul controversat despre artista Anca Pop, dezvăluit de presa internațională

Moartea artistei Anca Pop, artista care a plonjat cu mașina în Dunăre, a ajuns și în presa internațională. Scafandrii au scos autoturismul femeii din apă, în zona viaductului Sviniţa, informează reprezentanţii ISU Mehedinţi.

CITEȘTE ȘI: Bărbat înjunghiat. Atacat în scara blocului de un necunoscut cu un cuțit

The Independent scrie că o anchetă a fost deschisă în acest caz, după ce sora femeii a alertat autoritățile că victima nu a ajuns la casa părinților săi. Anca Pop a lansat un album în anul 2017, care a devenit un hit extrem în Japonia și a mai colaborat cu artistul Goran Bregovic.

Familia artistei a plecat din România, în anul 1987, pentru a scăpa de regimul communist,d evenind refugiați politici în Iugoslavia. Mai târziu au emigrat în Canada. După prăbușirea regimului, familia Pop s-a reîntors în țară.

CITEȘTE ȘI: 26 de străzi asfaltate într-un an, într-o comună timișeană

De asemenea, la începutul anului, Anca Pop a stârnit numeroase controverse, în țară, după ce a anunțat că este într-o relație cu o altă femeie.

Și Daily Mail a scris despre moartea artistei. Pe rețelele sociale au apărut numeroase mesaje de condoleanțe, după aflarea tragicei vești.

La vârsta de 7 ani, Anca a început să cânte la mandolină și să facă cursuri de canto. La vârsta de 15 ani, președintele Emil Constantinescu a decorat-o pentru activitatea sa și un eseu despre probleme sociale, conform stirileprotv.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns