Patru zile încordate pe agenda lui Poli

Dincolo de victoria fără emoții obținută vineri în fața celor de la Juventus București și de intențiile latente ale unui anume Giovanni Catanzariti de a aduce un grup de investitori la echipa bănățeană, pe Poli o așteaptă patru zile extrem de încărcate, cu două dueluri dificile.

Primul va avea loc chiar astăzi, pe terenul moldav al echipei FC Botoșani (ora 16,45), una dintre surprizele plăcute ale acestui debut de satgiune, iar cel de-al doilea, vineri, la Timișoara, cu Viitorul lui Gică Hagi. De fapt chiar și antrenorul Ionuț Popa sublinia dificultatea acestor examene:

”Urmează o săptămână grea pentru noi: o deplasare foarte lungă, un joc cu o fruntașă în clasament. Botoșaniul reprezintă o echipă care, după părerea mea, joacă cel mai bine din Liga I, care, față de celelalte echipe, la capitolul omogenitate stă cel mai bine, aducând un singur jucător, pe Popa, de la Dinamo.

E o grupare bine pusă la punct, cu un joc bun atât în apărare, cât și în atac, iar cele zece goluri marcate spun multe. Are un antrenor competent și un conducător isteț, care știe foarte bine jocul.

Iar vineri vine la Timișoara formația campioană, Viitorul Constanța, care a suferit o înfrângere neașteptată la Sfântu Gheorghe și va dori să se redreseze cât mai rapid”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns