Patru trasee cu undă verde

semafoare

Conform primarului Nicolae Robu, în Timișoara există deja patru trasee cu undă verde, pe care se poate circula fără probleme.

Este vorba despre tronsonul de pe bd. Liviu Rebreanu, de la intersecția cu Calea Șagului până la AEM, cel de pe bulevardele Simion Bărnuțiu și Take Ionescu, de la Calea Dorobanților până la Punctele Cardinale, cel de Hotelul Continental până la Michelangelo și cel de la Michelangelo până la Spitalul Județean.

Edilul a mai declarat că se lucrează pentru implementarea undei verzi și pe traseul de la intrarea dinspre Dumbrăvița, pe Calea Lipovei, până la Punctele Cardinale, cu tot șantierul de la pasajul Popa Șapcă.

Totuși, Robu a precizat că îmbunătățirea reală a traficului mulțumită sistemului de management va fi vizibilă abia de la 1 februarie, adică după trei luni de la inaugurare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Patru trasee cu undă verde

  1. Uau. Azi la ora 13:00 am facut 18 minute pe bdul L.Rebreanu , de la intersectia cu C-tin Brancoveanu pana la Spitalul Judetean. Ce nu stiam inca , era faptul ca situatia traficului in Timisoara , inca nu se deteriorase. Asa rau ca in ultimile saptamani nu s-a circulat niciodata.
    Multumim domnule Robu. Ne-ai tras-o!!!

  2. De la podul Michelangelo, pana la BD. Mihai Viteazu am facut, azi la ora 12:30, aproape 20 de minute! Robuuuu primarul Mascarici!!!!

Lasă un răspuns