Patru pacienți timișeni infectați cu coronavirus au decedat în 24 de ore

Șapte decese și 316 cazuri noi în Timiș: Timișoara-196, Lugoj-11, Dumbrăvița-8, Ghiroda-6, Giroc și Moșnița-câte 5. Toate localitățile

Nu mai puțin de patru persoane infectate cu COVID-19 și-au pierdut viața în decurs de doar 24 de ore, potrivit ultimei raportări a autorităților timișene. Numărul deceselor ajunge astfel la 110 de la începutul epidemiei, din 2.306 cazuri de îmbolnăvire.

CITEȘTE ȘI: Premieră în România: Se înființează Poliția Animalelor. Autoritățile pot acționa fără mandat dacă un animal este torturat

Conform informării de ieri, în Timiș au fost înregistrate 23 de cazuri noi, dintre care 13 în Timișoara, câte două la Lugoj și respectiv la Dumbrăvița și câte un caz la Teremia Mare, Țipari (Coșteiu), Izvin (Recaș), Biled, Liebling și Variaș. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 38 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În județul Timiș erau, ieri, internați în spital 190 de pacienți infectați cu noul coronavirus, 15 fiind în stare gravă la Terapie Intensivă. Potrivit informării de ieri a autorităților, au fost carantinate 176 de persoane, iar 40 se aflau în izolare. Până ieri, pe teritoriul României, au fost confirmate 80.390 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Potrivit autorităților, 35.816 pacienți au fost declarați vindecați și 9.593 de pacienți asimptomatici au fost externați la zece zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.060 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 732 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până ieri, 3.367 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

“În intervalul 24 august, ora 10-25 august, ora 10, au fost înregistrate 58 de decese (32 bărbați și 26 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Olt, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București. Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 de ani, unul la categoria 30-39 de ani, patru la categoria de vârstă 40-49 ani, zece la categoria 50-59 ani, 11 la categoria de vârstă 60-69 ani, 20 la categoria de vârstă 70- 79 ani și zece la categoria de peste 80 de ani. Precizăm că 57 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidități”, a precizat, ieri, Grupul de Comunicare Strategică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns