Patru oameni au scăpat cu viaţă după ce maşina în care se aflau a fost lovită de trăsnet

Patru oameni  au scăpat cu viaţă după ce autovehiculul în care se aflau a fost lovit în plin de un trăsnet în timpul unei furtuni. Ei au povestit clipele de groază prin care au trecut și ce a lăsat imensa descărcare electrică în urma ei.

Mașina a fost lovită de trăîsnet în timp ce se afla pe un drum din Parâng.  Printre pasageri se afla și administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram. Cei patru, între care doi constructori şi doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean  Hunedoara, se deplasau pe drumul judeţean care duce în staţiune pentru a verifica stadiul lucrărilor efectuate acolo, investiţia fiind una finanţată printr-un proiect al administraţiei judeţene.

Administratorul public al CJ Hunedoara a relatat, pentru AGERPRES, că fulgerul a lovit maşina într-o antenă de recepţie, garnitura de cauciuc care o prindea de parbriz fiind transformată, aproape instantaneu, în cenuşă.

„Eram în maşina constructorului, împreună cu dirigintele de şantier. Ne-am oprit în vreo patru locuri. Ploua încet, mărunt şi fulgera, dar părea că fulgerele sunt departe. La un moment dat, cum mergeam cu maşina încet, am văzut un fulger puternic, cu o lumină puternică şi un nor de praf, în jurul maşinii. Antena maşinii a zburat, nici n-am văzut-o”, a spus Costel Avram.

CITEȘTE ȘI: Jaf la o casă de pariuri din Timișoara. UPDATE!

După câteva secunde în care nu au realizat ceea ce s-a întâmplat, ocupanţii maşinii au văzut că spre ei se îndrepta un muncitor care lucra pe un excavator. Au coborât din autovehicul şi atunci au realizat că în spatele acestuia puterea fulgerului a făcut să apară şapte găuri în terasamentul drumului.

„Au fost câteva secunde în care nu am ştiut ce s-a întâmplat. La un moment dat, în faţa noastră, la 20 de metri, era un excavator. Muncitorul de pe excavator a fugit spre noi. Atunci am deschis uşa la maşină şi am coborât. Afară am văzut, în spatele maşinii, vreo şapte găuri în drum. Se vedea puterea fulgerului care a lovit”, a completat administratorul public al judeţului Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Patru oameni au scăpat cu viaţă după ce maşina în care se aflau a fost lovită de trăsnet

Lasă un răspuns