Patronul unui ștrand, băgat în comă de clienți recalcitranți în Reșița

Patronul unui ștrand, băgat în comă de clienți recalcitranți în Reșița

Patronul unui ștrand, băgat în comă de clienți recalcitranți în Reșița.

Un bărbat din Reşiţa, patronul unui ştrand din oraş, a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de un tânăr căruia i-a cerut să respecte regulile şi să nu aducă mâncare şi băutură cumpărată din afara ştrandului, transmite Antena 3.

Conflictul a început în momentul în care mai mulţi tineri din grupul cu care agresorul se relaxa la ştrand au adus mâncare şi băutură pe care le-au cumpărat din afara localului.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu: Există riscul real ca în această iarnă să crească preţul la energia electrică. ”Să fim foarte oneşti cu oamenii”

Patronul, un cetățean turc în vârstă de 73 de ani, stabilit de mulți ani în Reşiţa, i-a cerut tânărului de 25 de ani să respecte regulile sau să părăsească ştrandul.

Tânărul a început să îl lovească pe patronul ştrandului cu pumnii, iar apoi, după ce acesta din urmă a căzut la pământ, a continuat să îl lovească cu picioarele în cap.

Yusuf Dogan, patronul ştrandului, a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, acolo unde a şi intrat în comă. Ulterior, a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara.

Medicii de acolo l-au operat de urgenţă şi i-au eliminat cheagurile de sânge de pe creier. Familia a făcut cerere pentru a-l transfera la un spital din Istanbul, acolo unde a şi fost dus, cu un avion medical, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Bătăușul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *