Pățania unei timișorence în Austria. Cum era să fie jefuită de alţi români, care au întins pe şosea un lanţ cu cuie

O timișoreancă a avut parte de o întâmplare nefericită şi a ținut să atragă atenția românilor care ajung în Austria despre unul dintre tertipurile practicate de unii conaționali de-ai noștri pentru a pune mâna pe bunurile celor care au ghinionul să cadă în capcana întinsă cu multă iscusință.

Tânăra a povestit că, însoțită fiind de mama sa, în timp ce venea cu mașina din Germania, la granița Austriei cu Ungaria, în apropiere de Nickelsdorf, a trecut peste un lanț cu cuie care i-au tăiat două roți. A tras în cea mai apropiată benzinărie, iar aici a văzut că mai erau alte cinci mașini în aceeași situație.

”Am crezut că se rupe mașina în două, a început să fâsâie ceva, am zis că aici rămânem… Am tras în benzinărie, spre fericirea/ghinionul nostru. Ne dăm jos din mașină, rotile de pe stânga varză. Surpriză! Mai erau cinci mașini cu pană acolo și după noi încă trei. Mă duc la angajații benzinăriei și mi s-a spus fix așa <<nu pot sa sun la poliție eu, sunați dumneavoastră, dar grăbiți-vă, că aici se fac tâlharii și sunt mafioți români care acționează>>.

A venit poliția și ia ghiciți, nu mai era nimic pe șosea! Ca să aflu că de fapt cineva stătea acolo și punea chestia aia pe șosea (o arunca și o trăgea înapoi în boscheți), iar cei care aveau ghinionul să nu aibe și a doua roată de rezervă, erau jecmăniți în timp ce erau plecați după ajutoare”, a scris tânăra pe un site de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

14 Comments
Cristiana 30 august 2017
Tot in Austria am patit si eu. Un microbuz cu numere de SB, erau rromi , eu eram pe banda 1 s-au apropiat si am auzit un bubuit. Apoi am vrut sa ma scoata de pe autostrada, dar nu am iesit, am oprit pe banda de urgenta. Am verificat masina, totul era in ordine. M-am luat dupa ei insa au disparut. Era ziua in amiaza mare. Acum nu plec la drum fara arma.
cris 29 august 2017
E adevarat ca langa Nickelsdorf te ataca romanii in parcare!!!! Politia din zona nu intervine(foarte probabil sunt complici si ei..!!!) si cei de la benzinarie sunt pe o mana cu hotii, refuzand sa cheme politia. Problema e ca doar in urma cu cateva zile si-au facut simtita prezenta!!! Soferii de camioane stiu si ei ca e mai bine sa nu opreasca pe acolo!!!
Claudia 29 august 2017
Circulând ziua puteți evita aceste neplăcute întâmplări sau căutând altă rută către casă
Drăgan M. 29 august 2017
Heeiii, curajoșilor, luați aminte ce spune doamna !!! În România, pe autostrada Pitești-București, vă treziți cu pietre aruncate ( într-o pungă ), pe parbriz !!! Normal, opriți și, la 3-4 sute m, vă așteaptă ,,băieții" ! Se aruncă de pe podurile ce traversează autostrada ! Lucru românesc !!! Mulțumesc, doamnă ( și R.B. ), pt. avertisment !
rado 29 august 2017
Deci nu sint 100% romani si i-a prins die bulen?
Florin 29 august 2017
Pana la acest articol aveam un pic de speranta ca mai face cineva si jurnalism, nu cauta doar senzationalul si trafic pe site cu subiecte care atrag. Ati verificat stirea? Se confirma poveastea femeii? Sunt convins ca nu si va spun si de ce, acea zona este plina de camere de supraveghere a traficului, plus ca noaptea mai ales de cand cu emigrantii este minim o patrula de fiecare parte a autobenzii. Sa nu mai punem ca acea statie peco, mai mult ca sigur ca doamna din poveste face referire la Shell, are in spatele ei sectia de politie si vama. Aproape la orice ora este cate un echipaj acolo. Reveniti la articole serioase si credibile.
Xtrg 29 august 2017
Si de unde se stie ca acei indivizi sunt romani?