Pasajul Solventul a fost scos la licitație

pasajul solventul 1

„Un obiectiv de primă prioritate pentru municipiul Timișoara a ajuns, prin depășirea tuturor obstacolelor, printr-o perseverență totală, la licitație pentru executarea lucrării! Pasajul Solventul va fi a cincea construcție de acest gen realizată cu mine ca primar. Reamintesc, celelalte patru sunt: Michelangelo, realizat pe fonduri europene, Jiul, realizat pe fonduri locale, Popa Șapcă, realizat pe fonduri locale, Iulius, realizat pe fonduri private, ca impunere a primăriei. Toate au însemnat un deranj pentru dumneavoastră, stimați timișoreni, o știu foarte bine și, de aceea, vă mulțumesc și cu această ocazie că mi-ați fost alături, ca oricând!”, a anunțat primarul Nicolae Robu pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI: Vestul țării, din nou sub avertizare cod galben de fenomene meteo periculoase. Zonele vizate

Costurile cu edificarea pasajului de la Solventul, care va trece pe sub nouă linii de cale ferată, sunt estimate la aproximativ 28 de milioane de euro, sumă care va fi asigurată printr-un credit luat de municipalitate. Pasajul va avea patru benzi de circulație, acestea putând fi lărgite la trei benzi pe un sens, plus calea de tramvai. Linia de tramvai, care va fi amenajată prin pasaj, va ajunge la Strada Gării, unde se va racorda la liniile 1, 2 și 8. Cu o lățime de 34 de metri și o lungime de 87, Pasajul Solventul ar urma să fie cel mai larg și mai lung din Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Pasajul Solventul a fost scos la licitație

  1. E un CRETIN !!! Iar a blocat 3/4 din Timișoara. Am făcut 1 ( una ) oră de la gară până la Circumvalațiunii. E oare normal ??
    PS S-au închis drumuri în centru fără nicio logică.

Lasă un răspuns