Pas lateral pentru un lider PNL Timiș

Oana Gaita, consilier județean și purtător de cuvânt al PNL Timiș, a luat o decizie surprinzătoare.

Ea nu va mai candida pentru un nou mandat de consilier județean, punând capăt, astfel, speculațiilor că ar putea fi o variantă pentru șefia Consiliului Județean Timiș.

CITEŞTE ŞI:
Liberalii timișeni constată că Ponta e greu de demis

Totuși, nu înseamnă că purtătorul de cuvânt al liberalilor timișeni se retrage din administrație. Oana Gaita și-a manifestat intenția de o ocupa un post de consilier municipal în Timișoara.

”E o muncă mai aplicată, unde rezultatele sunt mai vizibile, mai concrete. Atribuțiile consilierului județean sunt mai limitate”, și-a motivat Oana Gaita alegerea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Paul Moldovan 1 septembrie 2015
Nu va legat-i de iubita mea! Impreuna sunt-em o fortza! Eu voi fi preshedinte Ce je te, iubita me-a va ajunge viceprimar alaturi de domnu primar Robu! Am pus mana pe cea mai tare tipa! Invidioshilor!
bya 1 septembrie 2015
Oana Gaita a aflat recent ca, la cat de mult a muncit in Consiliul Judetean, la cate luari de cuvant a avut (ZERO), la cat s-a implicat in activitatea judeteana a PNL, NU MAI ARE NICIO SANSA sa ajunga pe listele de consilier judetean. In plus, nu mai e nici prietenul ei Ostaficiuc sa o sustina si sa ii mai dea contracte pe bani multi. A incercat ea si sa se joace de-a marea sefa in PDL si PNL, cum ca ea face jocurile pentru pres CJ Timis...dar nu i-a reusit decat sa il prosteasca pe Paul Moldovan....asa ca....tanti, reconfigurare traseu....