Ovidiu Drăgănescu dorește șefia CJT!

draganescu

Retras de ani buni din prim-planul vieții politice, Ovidiu Drăgănescu pregătește o revenire spectaculoasă. Fostul prefect s-a întors de câțiva ani în PNL, dar a cam fost marginalizat, în ciuda expertizei politice și administrative de netăgăduit (deputat, președinte de comisie, vicepreședinte de consiliu județean, prefect, șef de filială etc.), cu care nici un alt membru PNL Timiș nu se poate mândri.

VEZI ŞI:
Secvenţă din cotidian

În ciuda acestui CV mai mult decât stufos, Drăgănescu a fost ținut la distanță de linia întâi a filialei, invocându-se diverse motive. De pildă, când a fost respins de la candidatura pentru deputat, în 2012, i s-a reproșat, printre altele, că nu are… cont de Facebook! Contul era un indicator al numărului de prieteni pe care un lider politic îi are pe rețelele de socializare.

CITEŞTE ŞI:
Canicula se menţine şi miercuri

Acum, însă, Drăgănescu și-a făcut cont pe Facebook, astfel că este de așteptat să aibă un punctaj mai mare, conform criteriilor din PNL Timiș. În aceste condiții, Ovidiu Drăgănescu a profitat de perioada în care la PNL Timiș se puteau depune candidaturi pentru diferite funcții și ”a aplicat” pentru pozițiile unde crede că are competența necesară.

El a bifat pentru postul de președinte de consiliu județean, dar și pentru cel de deputat, o poziție în diplomație și chiar pentru funcția de primar al Timișoarei! Ușurel cu speculațiile, pentru că în cazul din urmă, există o rezervă, după cum chiar fostul prefect a declarat: e valabil doar dacă Nicolae Robu nu și-ar mai dori să candideze.

CITEŞTE ŞI:
Indemnizaţia pentru creşterea copilului ar putea fi dublată. Iniţiativa, trimisă deja Parlamentului!

”Probabil că oi fi învățat și eu ceva în cei 25 de ani de administrație și politică. Am aplicat pentru mai multe funcții, dar nu înseamnă neapărat că voi și candida pentru ele.

Trebuia însă să-mi asum anumite lucruri, pentru ca să prindă curaj și alți colegi care nu au experiența mea. Știu că am ieșit șifonat din ultimele competiții interne, dar am învățat din aceste eșecuri. Poate că eu revenisem de curând și oamenii erau stabiliți pe anumite structuri.

E un lucru pe care l-am înțeles, în cele din urmă. Repet, am optat pentru funcția de președinte de consiliu județean, dar asta nu înseamnă că nu aș putea reprezenta partidul în structurile centrale sau în diplomație”, a declarat Ovidiu Drăgănescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Ovidiu Drăgănescu dorește șefia CJT!

    1. Un golan care a distrus PNL Timis.Noroc ca a venit Robu si a spart gasca lui Draganescu.Cu asfel de expirati vrea Iohannis o altfel de politica ?

Lasă un răspuns