Partida SCM Politehnica Timişoara – Gloria Buzău, restanţă din etapa a 23-a, a fost reprogramată

Cristian Fenici handbal

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a votat în majoritate, într-o videoconferinţă, pentru reluarea competiţiilor în luna iunie.

Cu 12 voturi „pentru” şi patru „împotrivă”, a fost ratificată propunerea federaţiei pentru Liga Naţională masculină de reluare a competiţiei pe 14 iunie, cu etapa a 24-a, urmând ca pe 18 iunie să se joace runda a 25-a, iar pe 21 iunie să se dispute etapa a 26-a.

Pe 28 iunie vor avea loc restanţele Potaissa Turda – Dinamo Bucureşti (etapa a 10-a) şi SCM Politehnica Timişoara – HC Buzău (etapa a 23-a).

Conform precedentei programări, alb-violeţii ar fi trebuit să redeschidă balul pe semicerc în 31 mai, cu restanţa menţionată.

Totodată, turneul Final Four al Cupei României se va disputa pe 24-25 iunie, iar semifinala CSM Bacău – Dinamo Bucureşti va conta şi pentru meciul restant din campionat (etapa a 20-a).

În Liga Naţională feminină, în data de 24 iunie va avea loc restanţa AHCM Slobozia – CSM Bucureşti (etapa a 16-a).

Pe 16 iunie se vor disputa meciurile restante din sferturile Cupei României, SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina, iar pe 20-21 iunie va avea loc turneul Final Four.

Situaţia din Liga Florilor şi Liga Zimbrilor va fi reevaluată în Consiliul de Administraţie al FRH din 18 mai.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns