Partida SCM Politehnica Timişoara – Gloria Buzău, restanţă din etapa a 23-a, a fost reprogramată

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a votat în majoritate, într-o videoconferinţă, pentru reluarea competiţiilor în luna iunie.

Cu 12 voturi „pentru” şi patru „împotrivă”, a fost ratificată propunerea federaţiei pentru Liga Naţională masculină de reluare a competiţiei pe 14 iunie, cu etapa a 24-a, urmând ca pe 18 iunie să se joace runda a 25-a, iar pe 21 iunie să se dispute etapa a 26-a.

Pe 28 iunie vor avea loc restanţele Potaissa Turda – Dinamo Bucureşti (etapa a 10-a) şi SCM Politehnica Timişoara – HC Buzău (etapa a 23-a).

Conform precedentei programări, alb-violeţii ar fi trebuit să redeschidă balul pe semicerc în 31 mai, cu restanţa menţionată.

Totodată, turneul Final Four al Cupei României se va disputa pe 24-25 iunie, iar semifinala CSM Bacău – Dinamo Bucureşti va conta şi pentru meciul restant din campionat (etapa a 20-a).

În Liga Naţională feminină, în data de 24 iunie va avea loc restanţa AHCM Slobozia – CSM Bucureşti (etapa a 16-a).

Pe 16 iunie se vor disputa meciurile restante din sferturile Cupei României, SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti – CSM Slatina, iar pe 20-21 iunie va avea loc turneul Final Four.

Situaţia din Liga Florilor şi Liga Zimbrilor va fi reevaluată în Consiliul de Administraţie al FRH din 18 mai.

0 Comments

No Comment.