Participare selectă la „Cupa Poli”

handbal2 1

„Cupa Poli” la handbal masculin se va desfăşura în zilele de 21 şi 22 august. SCM Politehnica Timişoara a anunţat participantele. Alături de echipa antrenată de Attila Horvath vor evolua Universitatea Cluj-Napoca, RK Proleter Zrenjanin (Serbia) şi KC Veszprem (Ungaria).

CITEȘTE ȘI: Un șofer român de TIR a distrus 6 mașini, a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu furculița pe alt camionagiu

Formaţia maghiară este de patru ori finalistă a Ligii Campionilor, ultima oară în urmă cu doi ani (2002, 2014, 2015, 2019) şi de două ori câştigătoare a Cupei Cupelor (1992, 2008). KC Veszprem este deţinătoarea Cupei Ungariei şi vicecampioana ţării vecine. RK Proleter Zrenjanin a fost campioană a Iugoslaviei în 1990 şi 1992 şi a încheiat pe locul al 14-lea cel mai recent campionat al primei ligi din Serbia. Proleter este o participantă constantă la „Cupa Poli” şi o parteneră tradiţională pentru meciurile de verificare ale handbaliştilor alb-violeţi. Universitatea Cluj-Napoca revine în elita handbalului românesc, reuşind câteva transferuri interesante în această vară, cele mai sonore fiind cele ale internaţionalilor Ionuţ Ramba (de la Minaur Baia Mare) şi Dragoş Iancu (de la Potaissa Turda). Trofeul ce va fi decernat câştigătoarei „Cupei Poli” la handbal masculin a fost prezentat în centrul Timişoarei cu ocazia evenimentului „Străzi pentru comunitate”, unde handbaliştii alb-violeţi au oferit autografe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *