Parteneriat încheiat între ISJ Timiș și Asociația Județeană de Baschet

20210922 104905

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a încheiat un protocol de colaborare cu Asociația Județeană de Baschet Timiș, având drept scop ”revitalizarea baschetului în școli”, după cum a afirmat Radu Bucerzan, vicepreședintele asociației.

Este cel de-al doilea parteneriat încheiat de inspectoratul școlar timișean în ultimele două luni, pentru promovarea sportului în rândul elevilor, primul fiind cu Asociația Club Sportiv Padel.

”Inspectoratul școlar declară anul 2021/2022 <<Anul sportului în județul Timiș pentru învățământul preuniversitar>>. Suntem pregătiți cu programul activităților și este important să fim determinați în a face acest lucru. Motivele sunt diverse. În primul rând, mișcarea sportivă este legată de prevenție și de sănătate. Dacă dezvoltăm această cultură a mișcării de la o vârstă fragedă, de pe băncile școlii, va fi un lucru bun pentru noi toți”, a declarat inspectorul școlar general al ISJ Timiș, Marin Popescu. Parteneriatul va include organizarea unor campionate interșcolare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *