Parteneriat încheiat între ISJ Timiș și Asociația Județeană de Baschet

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a încheiat un protocol de colaborare cu Asociația Județeană de Baschet Timiș, având drept scop ”revitalizarea baschetului în școli”, după cum a afirmat Radu Bucerzan, vicepreședintele asociației.

Este cel de-al doilea parteneriat încheiat de inspectoratul școlar timișean în ultimele două luni, pentru promovarea sportului în rândul elevilor, primul fiind cu Asociația Club Sportiv Padel.

”Inspectoratul școlar declară anul 2021/2022 <<Anul sportului în județul Timiș pentru învățământul preuniversitar>>. Suntem pregătiți cu programul activităților și este important să fim determinați în a face acest lucru. Motivele sunt diverse. În primul rând, mișcarea sportivă este legată de prevenție și de sănătate. Dacă dezvoltăm această cultură a mișcării de la o vârstă fragedă, de pe băncile școlii, va fi un lucru bun pentru noi toți”, a declarat inspectorul școlar general al ISJ Timiș, Marin Popescu. Parteneriatul va include organizarea unor campionate interșcolare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.