Părinţii le-au abandonat, bunica munceşte ca să le dea de mâncare. Două fetiţe din Timiş au nevoie de un miracol de Crăciun

În ajunul sărbătorilor, cu toţii ne dorim numai lucruri bune dar să nu uităm că lângă noi sunt oameni care au nevoie de miracole.

Va spunem povestea a doua verisoare din judetul Timis care au fost abandonate de parinti. Bunica lor insa, nu le-a lasat si chiar daca nu are un venit stabil, lucreaza cu ziua prin vecini ca sa le dea de mancare. Acum, spara ca Mosul o sa le aduca fetitelor cate o papusa si un brad pe care sa il decoreze.

Andreea are 4 ani si 4 frati. Al 5-lea este pe drum. Mama ei nu are sot si nici un loc de munca. In aceste conditii bunica a luat-o pe fetita la ea in satul Hodoni din judetul Timis.
Langa ea creste si verisoara sa Daniela parasita de parinti.

Casa in care stau nu are curent iar bunica mai are lemne de foc doar pentru doua zile. Inca lucreaza cu ziua prin sat, iar localnicii o rasplatesc cu bani sau cu de-ale gurii.

Bunica: „Uitati, am aici chiftele, cu asta, le mai fac si ou, si dimineata la gradinta le pun margarina, acolo am si niste carne sa le fac ciorba. M-am dus si ieri pana la vecina,. Mai ma duc aici la o femeie mai batrana, ii mai duc un lemn.”

Fetele sunt modeste si se bucura ca Mos Nicolae le-a lasat si lor cateva dulciuri. Spera insa ca nu o sa le ocoleasca nici Mos Craciun.

Reporter: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun?

Daniela si Andreea: – Nu stiu

Reporter: – Pom

Daniela si Andreea: – Nu

Reporter: – Dar ce vrei?

Daniela si Andreea: – O papusa.”

Copilele nu lipsesc niciodata de la gradinita. Acolo e locul lor in care uita de tot si toate, se joaca si invata poezii.

Bunica este atenta mereu ca fetitele sa nu rabde de foame si este intotdeauna langa ele asa cum poate, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

14 thoughts on “Părinţii le-au abandonat, bunica munceşte ca să le dea de mâncare. Două fetiţe din Timiş au nevoie de un miracol de Crăciun

  1. Fetitele au primit alimente si jucarii, insa adevarata problema este stare de depravare a casei. Nu sunt geamuri, nu exista conditii in care cele doua fetite sa poata sa creasca frumos.

  2. Am fost astazi la fete,situatia lor e foarte urata. Alimente ,jucarii au din plin. Ar fi mai de ajutor o usa noua,geam sau chiar mai bine sa se adune ceva banii pt a renova ceva la casuta care si asa sta sa pice. Cei care vor in continuare sa ajute,asta ar fi varianta mai potrivita. Alimente au poate pe un an.

Lasă un răspuns