Parcuri reabilitate pentru cei mai mici timişoreni

loc joaca

Trei parcuri din Timişoara au fost reabilitate, fiind acum accesibile copiilor din cartierele urbei.

În cel de pe Intrarea Doinei s-au făcut reparaţii în valoare totală de aproximativ 60.000 lei.

S-au montat echipamente noi de jucării pe arc şi un sistem de căţărat, s-au efectuat reparaţii la echipamentele existente: un balansoar dublu, un sistem de căţărat tip Fluture, un leagăn dublu, un leagăn cuib de pasăre.

În parcul de pe strada Silistra s-au investit 171.000 lei. S-au montat echipamente noi: balansoar tip Sebeş, un Joc inteligent X şi O, plus o căsuţă. S-au efectuat reparaţii la echipamentele existente: tobogan House Cherry Eibe, complex de tobogane tip Sebeş cu 3 blaturi din care unul spiral, măsuţă cu scaune tip ursuleţ Eibe, cumpănă cu 2 locuri tip Sebeş, 2 mese de ping-pong, 4 leagăne duble Sebeş, sistem de căţărat hexagonal metalic cu sfori Eibe, rotativă tip pom cu sfori de căţărat Eibe. S-au montat 19 coşuri de gunoi fără scrumiere şi 19 bănci. De asemenea, în parcul de pe Strada Leandrului valoarea totală a lucrărilor este de 30.000 de lei.

Echipamentele montate (mutate din Piaţa Consiliul Europei): 2 leagăne duble, 1 leagăn cuib de pasăre Eibe, complex de tobogane tip Sebeş cu 3 blaturi din care unul spiral, 2 albinuţe cu 2 locuri, 5 echipamente pentru fitness, coşuri de gunoi, 2 balansoare tip Sebeş, 12 bănci, 6 coşuri de gunoi fără scrumieră, 2 foişoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *