Parcul Primăverii aduce surprize de Paște

Parcul Primăverii

Consiliul Județean Timiș pregătește Parcul Primăverii, eveniment de anvergură conceput pentru a fi cel mai mare festival multicultural din regiune și adus în fața publicului ca și contribuție specială pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii.

Prima ediție a Parcului Primăverii va începe în 15 aprilie, la Muzeul Satului Bănățean, cu acces liber și gratuit la toate activitățile culturale, de divertisment și de încurajare a petrecerii timpului liber în familie.

CITEȘTE ȘI: Cinci morți și 14 răniți, după ce un tren de călători a deraiat în Ungaria. O dubă plină cu muncitori a intrat în fața garniturii

„Piațeta artizanilor” este una dintre bucuriile aduse de Parcul Primăverii, unde zeci de expozanți își vor da întâlnire.

Vizitatorii vor fi întâmpinați de designeri și artizani, meșteșugari și producători din zona de vest a țării și nu numai.

Sunt patru arii de interes: design – unde se vor regăsi haine și bijuterii realizate de designeri și creatori de frumos, handmade – cu obiecte de decor și accesorii lucrate manual, natural – cu produse de îngrijire sănătoase, miere și alte preparate din plante folosind doar ingrediente naturale și gourmet – unde vizitatorii se pot bucura de paste preparate în casă, dulciuri raw vegane, sucuri naturale și multe altele.

În cadrul piațetei vor fi amenajate cel puțin 40 de standuri pentru expozanți.

Pe lângă activitatea propriu-zisă, vor avea loc și momente punctuale ce includ prezentări, workshop-uri, demonstrații și alte elemente atractive.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *