Italia. Discoteca românească ”Chef de Chef” a fost închisă

chef

Discoteca românească ”Chef de Chef”, din Varedo – Cinisello Balsamo, Lombardia, a fost închisă. Ea era deja subiectul a numeroase intervenții ale poliției și sesizări ale cetățenilor, scrie Il Giorno.

Bătăile, atacurile și avariile la mașinile parcate se repetau de ceva vreme, exasperând locuitorii din Cinisello și necesitând intervențile repetate ale poliției.

Discoteca românească ”Chef de Chef” a fost închisă

Vineri seară a avut loc un control administrativ, efectuat de către personalul secției de poliție Cinisello, împreună cu personalul poliției locale și pompierii aflați în zonă.

CITEȘTE ȘI: Cinci morți și 14 răniți, după ce un tren de călători a deraiat în Ungaria. O dubă plină cu muncitori a intrat în fața garniturii

Responsabilul activității a fost denunțat autorității judiciare sub acuzația de deschidere ilegală de locuri de divertisment și întâlnire și, de asemenea, pentru lipsa evacuării în caz de incendiu. Există și multe sancțiuni administrative pentru încălcarea legii regionale a comerțului.

Practic, el a fost acuzat că a desfășurat activități de divertisment public fără autorizația necesară și că a administrat băuturi chiar și celor care nu erau membri.

Un DJ a mai fost sesizat autorității judiciare pentru furnizarea de date personale false și un permis verde fals.

Datorită acestor motive, poliția de stat a dispus închiderea imediată a activității și s-a retras autorizația pentru folosirea localului ca club de noapte, conform gazetaromaneasca.com.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *