Parcări supraetajate la Timişoara

parcare supraetajata

La Timişoara se va deschide prima parcare supraetajată realizată de administraţia locală. Cel puţin asta a promis primarul Nicolae Robu, care a declarat că, în cursul acestui an, se va deschide prima parcare pe două niveluri, amplasată între blocuri.

Nu a fost stabilită încă zona, dar este cert că obiectivul va fi dispus pe două niveluri (subsol şi sol sau parter şi etaj), aceasta fiind formula cea mai convenabilă. Primarul speră că parcarea de anul acesta să reprezinte doar startul unui lot de asemenea edificii, care să mai rezolve din criza locurilor de parcare.

„Numărul de mașini a crescut extraordinar și, chiar și acolo unde am construit locuri de parcare între blocuri, seara nu mai sunt suficiente. Nu mai facem față, trebuie să păstrăm și spații verzi în cartiere”, a spus primarul.

Mai mult, dacă formula aleasă pentru noile parcări va fi de parter plus etaj, Robu se gândește că deasupra planșeului ar putea fi plantați arbuști, pentru a crea spații verzi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Parcări supraetajate la Timişoara

  1. pai de ce nu S+P+1…3E, dupa configuratia amplasamentului si numarul de locatari/apartamente?
    S+P sau P+E ca asa crede specialistu primar?

  2. Stați, încă nu s-au făcut studiile de oportunitate, prefezabilitate, fezabilitate, licitațiile, contestațiile, licitațiile, contestațiile…
    Peste 25 de ani, după realegeri. Sau revoluție.

Lasă un răspuns