Parcarea supraetajată din centrul Timișoarei a trecut de primul ”level”. Proteasa: „Primarul Dominic Fritz trebuie să depăşească orgoliile politice”

Parcarea supraetajată din centrul Timișoarei a trecut de primul ”level”. Proteasa: „Primarul Dominic Fritz trebuie să depăşească orgoliile politice”

Planurile de construire a unei parcări supraetajate ultracentrale în Timișoara merg mai departe cu Consiliul Județean Timiș, deși aleșii județeni s-au certat timp îndelungat la ultima ședință de plen.

Cu toate că grupul USR a cerut retragrea proiectului de pe ordinea de zi, nu s-a întâmplat așa. Proiectul de hotărâre prin care CJT va solicita Primăriei Timișoara cedarea a 583 mp pentru 40 de locuri suplimentare de parcare a fost votat în plen.

Alexandru Proteasa, vicepreșdinte al CJT, spune că primarul Dominic Fritz trebuie să treacă peste orgoliile politice:

”Dominic Fritz respinge ideea unei parcări de peste 400 locuri la un minut de mers pe jos de Piața Victoriei și evită să își asume public această poziție. Încă primarul Timișoarei a pus presiune, prin partid, pe consilierii județeni USR, să îl scape de ceea ce știe că va stârni furia timișorenilor odată ieșit la iveală. Din păcate pentru el, deciziile administrative bune și interesul cetățenilor au primat, iar în plenul CJ Timiș a fost hotărâtă continuarea demersurilor de construire a unei parcări cu număr maxim de locuri.

CITEŞTE ŞI: Timișoara, dezastru la recenzare!

Am spus de mai multe ori în cele 8 luni de amânare din partea Primăriei Timișoara și o spun din nou: orașul are nevoie disperată de o parcare în zona ultracentrală, așa că Dominic Fritz trebuie să depășească orgoliile politice și să contribuie cu acei 583 mp la soluția urbanistică oferită de CJ Timiș. Sper ca măcar în ceasul al doisprezecelea, primarul să lase deoparte frustrarea neputinței de a construi și să accepte cedarea terenului pentru binele timișorenilor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns