Parcare la liber, doar noaptea şi în weekend

Gheorghe Lazar 1

De dragul unui trafic mai fluent, locuitorii din două zone ale Timișoarei s-au trezit că locurile în are își puteau parca autoturismele s-au împuținat.

Este vorba despre strada Gheorghe Lazăr și despre Calea Martirilor, situate în două cartiere foarte populate, în care numărul locurilor de parcare a fost subdimensionat de la bun început. Se pare că municipalitatea a reflectat asupra acestei interdicții și a luat o decizie care va împăca și capra, și varza.

„Luând în analiză o propunere făcută la întâlnirea cu tinerii de săptămâna trecută, am decis permiterea staționării, în lungul bordurii, pe Gheorghe Lazăr, între Circumvalațiunii și Cetății, și pe Martirilor, între Prezan și granița cu Giroc, între orele 20-7, de luni până vineri, precum și în weekend, de sâmbătă de la 7 până luni la 7.

Atenționăm că în afara acestor intervale, mașinile staționate vor fi ridicate fără menajamente, cu toate consecințele conexe acestei măsuri. Pentru că, într-o comunitate civilizată, nimeni n-are voie să creeze probleme semenilor”, a anunțat primarul Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns